Managua Luxury Food, Napoli

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Nella carina e modaiola Piazza Rodinò spicca questo carino locale: Managua Luxury Food.

Mi è piaciuto e ci tornerò sicuramente.

Panini con tonno, pesce spada, baccalà o salmone, di questo si parla; fino a poco tempo fa, combinazioni impensabili ma ora di gran moda. E molto buoni.

Io ho preso il panino baccalà e parmigiana di melanzane. Ottimo.

Buona anche “la piovra” (polpo alla piastra con julienne di finocchi e aceto balsamico).

Discreta varietà di birre; ho preso una Kloster.

Con 15 euro a persona si mangia una cosa buona e originale in un ambiente confortevole. Da provare senza dubbio.

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In the very nice and trendy Piazza Rodinò there is this tiny place: Managua Luxury Food.

I liked it and I will be there again for sure.

Tuna, swordfish, salted cod or salmon sandwiches, is what they talk about; few time ago unthinkable,  very trendy combination now. And very good.

I had the salted cod and aubergines parmisan sandwich. Excellent.

Very good also  “la piovra” (grilled octopus with fennels and balsamic vinegar).

Good choice of beers; I had a Kloster.

With 15 euro for person you can eat a good and original thing in a comfortable atmosphere. To try no doubt.

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