Cocò, Ischia

[:it] 

Luogo storico (dal 1951) di Ischia Ponte, Cocò è un ristorante (anche bar) perfetto per un pranzo fuori stagione o per una cena estiva all’ombra del Castello Aragonese.

Locale semplice e senza fronzoli, presenta la classica cucina mediterranea, quasi tutta improntata sul pesce.

Ottimi gli antipasti (soutè, impepata di cozze, polipo con patate) così come i primi (spaghetti a vongole, a cozze, col polipo, ma anche gnocchi); di secondo il pescato del giorno, gamberoni e calamari alla griglia.

Prezzi medi.

[:en]

Historical place (since 1951) at Ischia Ponte, Cocò is a perfect restaurant but also a bar for an out season lunch or for a summer dinner under the Aragonese Castle.

Very easy place and with no frills, presents the classical Mediterranean kitchen, also everything made with fish.

Very good the appetizers (mussels soutè, octopus with potatoes) but also pasta ( clams spaghetti, mussels, but also with octopus, even gnocchi); then the daily catch: shrimps and grilled sea squids.

Middle prices.

[:]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *